Halloween fest + LCHF pizza

Hejsan hoppsa alla glada.
Idag så gick jag å Hugo ner till tåget för vi skulle till Huddinge på en halloween fest hos Katten å Björen. Så jag klädde ut mig till en psyk tant som hade rymmt ifrån psyket (jag lyckades väldigt bra) jag hade landstingets sjukhus klänning som jag hade fått tag på, tack Lisa för lånet ^^ Katten var som sjuksköterska och Björnen var vampyr. Vi hade de supper mysigt med halloween tema. 
 
(Bild från igår kväll, Lisa ville ta en pose med mig när hon hade vägarna förbi) 
 
Men idag så sov jag å Hugo till 11 en extra timme sömn yeees de behövdes. Efter vi hade gjort oss i ordning och så, så gick jag å Hugo till pappa för (Lisa, pappas kusin + kusinens mamma) vi snackade lite och åt LCHF pizza som kusinen hade gjort stannade bara där i typ 3timmar för sen gick jag tillbaka till Katten. Åkte hem på kvällen för jag skulle hjälpa dom med en sak på kvällen. Men nu så är man hemma ska börja göra mig i ordning för att sova. Hare så bra så hörs vi.
 
 

Dagstur till Huddinge/Stuvusta

Hejsan hoppsan alla glada. 
I eftermiddags så gick jag å Hugo till pendeltåget för vi skulle göra en dagstur till Huddinge och Stuvusta. Så först så mötte jag pappa vid tåget för han skulle ta en jacka att ge till Pettersson, där efter så möte jag Lisa vid grillen så vi plus Hugo gick hem till henne i Stuvusta. För jag skulle testa lite kläder för i morgon så ska jag å Hugo på en Halloween fest i Huddinge ^^ så jag fick låna lite kläder av Lisa för att ha på mig imorgon kväll. Sen åkte jag å Hugo hem så vi gick hem från tåget, väll hemma så skulle jag på fika hos grannen. Nee nu ska jag sova för de kommer bli en lång dag i morgon känner jag. 
Hare så bra så hörs vi. 

Katten å jacka

Hejsan hoppsan alla glada
Igår så gick jag å Hugo ner till pendeltåget i Södertälje C och åkte till Huddinge till Katten men gick sen en snabbis å testade en jacka sen Hemköp sen tillbaka till Katten. För jag skulle sova över där för på kvällen körde vi äntligen väskleken. Resultatet blev: hon vann med mest grejor i väskan men jag vann på tiden men vi fick typ lika många grejor i väskan ^^ Sen blev de en frågetävling plus Sing Star vi hade de supper mysigt med lite vin hela natten.