36,5tim utan sömn

Hejsan hoppsan alla glada eller snarare god natt
Igår vid 09:30 vaknade jag innan väckarklockan som skulle ringa kl 10:00 men de är ju så irriterande att vakna tidigare. Men idag så fick jag lift till Huddinge C å ringde blabla å sa nu är jag här var är ni? Men de blev lite missförstånd så jag drog till Petterson för tidsfördriv tills blabla skulle höra av sig men Petterson har ju 4 fåglar +1 papegoja ^^ Sen vid typ 16-tiden drog jag därifrån gick en promenad med Hugo sen till farbrors brevlåda dumpade lite kläder som jag fick låna sen gick jag å Hugo tillbaka till Huddinge C för då hörde blabla av sig. Så då gick jag hem till blabla blev bjuden på middag och kollade på youtube på båtar/skepp. Gick där ifrån vid 20:30 för jag vill ju inte komma hem allt försent denna kväll.
Påväg till tåget mötte jag Katten å Bjrönen så av en slump gick jag hem till dom istället tog en te för att värma mig, men de slutade med att jag inte åkte hem stannade där hela natten. Vi pratade, jag hjälpte Katten med plugget och sen lite el meck som skulle plocka isär då körde vi en hel natt utan somn. På morgonen så blev de Hemköp plus hämtade upp ett skrivbord från källaren, sedan vid 14-tiden åkte jag å Hugo hem snabbt till Södertälje. 
För när jag kom in i lägenheten så tog jag en snabb dusch packade om väskan till en handväska. Sen ut från lägenheten på 20min tog bussen ner till pendeltåget för min extra borsta bo ju  905m från tåget. Där blev jag bjuden på middag och kollade på en fotbolls match sedan vid 20-tiden var jag och Hugo hemma. Men de blev en tidig kvällspromenad med Hugo för jag är aptrött.
Så nu tänker jag säga god natt för nu har jag varit vaken i 36,5rummar utan sömn så min kropp säger ifrån nu, är väldigt seg och min hjärna tänker väldigt långsamt. Men ska upp igen 07:30 för då börjat jag på hunddagiset. Hare så bra så hörs vi.

Kommentera här: