Sammanfattning av helgen

Hejsan hoppsan alla glada.
Torsdag  - P.h passade Hugo medans jag å grannen åkte å handla och lagade mat. Sedan åkte vi (jag, Hugo å P.h) upp till henne i Täby. Åt middag där som var supper gott (ugnsstekta potatis å pumpa, pannbiff liknade med en Salad)
Fredag - Både P.h å hennes kille jobbade men efter hennes jobb var slut så mötte jag upp henne vid Cosmonova för vi 2 skulle kolla på en 3D film som hette Galapagos som häll på i ca 40min där. Sedan åkte vi hem möte hennes kille på bussen hem. Va en mysig kväll med film å jag gjorde ett 3D pyssel som var en döskalle. 
Igår -  Då var de städdag i deras område mellan 10-14 så vi sågade bort lite buskar vid deras altan men jag sopade lite löv istället och bar lite grenar. Vi åt Thai mat som jag blev bjuden på de var supper gott ^^ Sedan åkte vi till affären för att handla lite saker blandannat hönsnät för vi skulle rampa in deras altan med de för dom har 2 katter ^^ 
Idag -  Började lugnt sedan började vi små städa för P.Hs föreldrar kom förbi i några timmar vi åt lunch å fikade. Sedan åkte jag hem till södertälje med Hugo, väll i södertälje så gick vi hem orkade inte vänta på bussen.  Nee nu ska jag hoppa in i duschen men hare så bra så hörs vi. 

Liknande inlägg

Kommentera här: