90-tal tema

Torsdag den 24/9 
Efter lunch så drog jag å Hugo till Huddinge till Katten å Björen, hände där ett tag innan jag ensam åkte upp till Märsta för att hämta lite neon smink till Katten. Sammanlagt har jag åkt 37 hållplatser med pendeln på 2tim 22min. Sen åkte jag tillbaka för att hjälpa till med de ena å de andra för Katten fyller år imorgon. 

Fredag den 25/9 (90-tal tema)
Imorse så blev de att gå upp tidigt för att fixa de allra sista grejorna innan några kom på fikat kl 13 dom va kvar i några timmar. För sen drog dom hem medans då kom de lite kompisar till Katten kl 18.  För då var de lite lekar som gjorde: Tipsrunda, Bäst på att köra bil, Barna sinnet  kvar (Barnmat), Ärtor, Stor i käften (marshmallow). Sen lite öl spel på de. Men jag blev halvt en bartänder på kvällen/natten så jag gjorde Rosa pantern, Nillas drick och 50/50 (vin å Cider).


Lördag den 26/9 
Idag blev de en sovmorgon men idag gjorde vi inget speciellt städade lite å bara tog de lungt, ner och köpte lite lunch som blev middag hahah. Men jag å Hugo åkte hem rätt sent från Huddinge men kom hem till Södertälje vid 00:45 kanske. 

Söndag den 27/9 
Idag gjorde jag absolut ingen ting hemma sov typ nästan bort ett dygn kände de som med Hugo, haha. Hare så bra så hörs vi nu ska jag sova igen. 

Kommentera här: