Fisksätra + Järna
Hejsan hoppsan alla glada
Dagen eller natten natten tills idag så blev jag å Hugo upp plockad med bilen kl 01:00 för vi spontan körde till Fisksätra för min farbror, pappa och min syster hade båtvakt. När vi åkte mot Fisksätra så körde vi lite fel men vi hittade till slut men Hugo blev åksjuk så han spydde upp lite mat (stakare), sen måde han bra igen. Väll på plats så följde vi med på en vakt runda, kikade in farbrors båt efter de så stod vi å snackade en stund innan vi satt oss i bilen igen. För att köra hem mig å Hugo till Södertälje sen drog dom vidare jag kom väll hem vid 05:00 i morse då gick jag å la mig. 
Vaknade igen vid 10:30 för Hugo skulle ut sen så skulle jag göra mig i ordning för vi 14-tiden så skulle jag följa med i nästa bil som grannen hade lånat en bil för vi drog mot Järna. Där fikade vi lite i Saltå kvarn sedan en varv inne i deras affär och väntade ut ordentlig spö regn med åska innan vi kunde åka hemmåt igen. Väll hemma så blundade  jag till i 10min + åt sen lunch innan jag skulle ner i garaget för att städa ur bilen för jag skulle hålla mig sysselsatt för att inte somna. Nee nu ska jag gå ut med Hugo på sista rundan innan jag ska försöka göra kväll. Hare så bra så hörs vi. 
3 timmar ute
Hejsan hoppsan alla glada 
Gick upp 06:00 de var segt men de gick men jag tänke några gånger: de är inte friskt å gå upp så här tidigt. Men men jag gjorde mig i ordning år frukost sen drog jag å Hugo mot bussen, för vi skulle till Västberga (Telifonplan). För jag skulle hjälpa till att flytta möbler osv för dom skulle spackla, måla renovera upp sitt vardagsrum. Efter tvättstugan 10-13 så gick vi ut åt picknink och va ute i 3 timmar lekte lite i en park och så klart pokemon jakt. Sen tillbaka till lägenheten åt middag sen lite senare åkte jag å Hugo hem, så nu känner jag mig rätt trött ska snart gå å lägga mig. 
Men hare så bra så hörs vi. 
Spontan road tripp natt äventyr
Hejsan hoppsan alla glada 
I fredags så åkte jag ensam till Södertälje hamn för att möta upp K och B för han hade uppkörning. När jag hade precis kommit ditt så satt dom på en bänk å va supper glada för B hade taggit körkort. Efter de så åkte vi tåget till Flempan för att hämta bilen efter de hem till port 17 sen vidare via systemet, Hemköp drive in på dunken i Tumba innan vi åkte hem till mig å hämta hugo. Efter de så åkte vi tillbaka till Huddinge och fira B men de blev lite för sent så jag kunde inte åka hem med Hugo.  
Dagen efter alltså lördag så gick och å Hugo lite efter 13-tiden hem till pappa för att käka lite lunch de blev pommes och en köttbitt mumms. Efter lunchen så gick vi en promenad via nybygget och kolla in genom lite fönster och nån innegård såg ju riktigt fint ut, men vi han precis in innan de kom en regn skur då kollade vi upp tv innan jag och Hugo åkte hem till Södertälje. 
Om man tror att dagen tog slut här nee för de blev en road tripp så söndag morgon 00:30 så kom bilen dom 2 plus Lisa. Så körde vi mot Syd sen vidare mot Nyköping sen vända vi vidare mot Södertälje slänga av mig och Hugo hemma sen åkte dom vidare så jag kom väll hem med hugo vid 04:30 på morgonen hahaha. Så jag somnade väll lite efter 05-tiden sen upp 10:20 de var riktigt bajs väder hela dan så hugo ville inte gå ut han ville bara ligga kvar å sova.  
Hare bäst så hörs vi  ^^