Första lasset

Hejsan hoppsan alla glada
Igår så kom mina kompisar K och B lite efter vid 13:30 för vi skulle börja flytta lite saker som jag inte behövde här i Södertälje. Så vi började med en vända till Moraberg till Rusta och ö&b för jag skulle köpa några saker sen käkade vi på Max (2 köp i samma bil, check).
Sedan hem till mig packa de sista i lådorna i hallen så de blev 2 vändor till Älvsjö de blev ungefär 9 lådor som vi flyttade totalt, för jag tänke dela upp flytten i 2-3 omgångar. Efter dom där 2 vändorna till Älvsjö så gjorde vi kväll. Så de blev en liten utflyttnings fest de supper trevlig kväll som inte fick ta slut kännes de som. Idag vaknade vi vid 10-11 åt frukost och bara hängde till typ 14-tiden sedan skulle dom hem så jag fick lift till Huddinge. Då gick jag hem till pappa så vi åkte å kollade in lägenheten i Älvsjö sen hem till han igen för att käka middag. Så jag åkte hem efter middagen typ. Nee nu ska jag hoppa in i duschen sen gå å lägga mig men hare så bra så hörs vi. 

Hög på lycka

Hejsan hoppsan alla glada
21-23e augusti så var jag ute med Constantia med en grupp människor,. Under denna seglig fick jag goda nyheter att jag skulle kolla in in lägenhet den 24e Augusti i Älvsjö. Jag kollade in en lägenhet där som är nyrenoverad supper fräsch dock 27 kvm utan balkong. Men jag gillade den så mycket så jag skrev på kontraktet osv så jag fick nycklarna direkt så i mitten av September flyttar jag från Södertälje till Älvsjö.  Så jag är överlycklig att äntligen får  flytta, jag har kämpat  för detta i nästan 2år nu. 

Fisksätra + Järna

Hejsan hoppsan alla glada
Dagen eller natten natten tills idag så blev jag å Hugo upp plockad med bilen kl 01:00 för vi spontan körde till Fisksätra för min farbror, pappa och min syster hade båtvakt. När vi åkte mot Fisksätra så körde vi lite fel men vi hittade till slut men Hugo blev åksjuk så han spydde upp lite mat (stakare), sen måde han bra igen. Väll på plats så följde vi med på en vakt runda, kikade in farbrors båt efter de så stod vi å snackade en stund innan vi satt oss i bilen igen. För att köra hem mig å Hugo till Södertälje sen drog dom vidare jag kom väll hem vid 05:00 i morse då gick jag å la mig. 
Vaknade igen vid 10:30 för Hugo skulle ut sen så skulle jag göra mig i ordning för vi 14-tiden så skulle jag följa med i nästa bil som grannen hade lånat en bil för vi drog mot Järna. Där fikade vi lite i Saltå kvarn sedan en varv inne i deras affär och väntade ut ordentlig spö regn med åska innan vi kunde åka hemmåt igen. Väll hemma så blundade  jag till i 10min + åt sen lunch innan jag skulle ner i garaget för att städa ur bilen för jag skulle hålla mig sysselsatt för att inte somna. Nee nu ska jag gå ut med Hugo på sista rundan innan jag ska försöka göra kväll. Hare så bra så hörs vi.