Spontan road tripp natt äventyr

Hejsan hoppsan alla glada 
I fredags så åkte jag ensam till Södertälje hamn för att möta upp K och B för han hade uppkörning. När jag hade precis kommit ditt så satt dom på en bänk å va supper glada för B hade taggit körkort. Efter de så åkte vi tåget till Flempan för att hämta bilen efter de hem till port 17 sen vidare via systemet, Hemköp drive in på dunken i Tumba innan vi åkte hem till mig å hämta hugo. Efter de så åkte vi tillbaka till Huddinge och fira B men de blev lite för sent så jag kunde inte åka hem med Hugo.  
Dagen efter alltså lördag så gick och å Hugo lite efter 13-tiden hem till pappa för att käka lite lunch de blev pommes och en köttbitt mumms. Efter lunchen så gick vi en promenad via nybygget och kolla in genom lite fönster och nån innegård såg ju riktigt fint ut, men vi han precis in innan de kom en regn skur då kollade vi upp tv innan jag och Hugo åkte hem till Södertälje. 
Om man tror att dagen tog slut här nee för de blev en road tripp så söndag morgon 00:30 så kom bilen dom 2 plus Lisa. Så körde vi mot Syd sen vidare mot Nyköping sen vända vi vidare mot Södertälje slänga av mig och Hugo hemma sen åkte dom vidare så jag kom väll hem med hugo vid 04:30 på morgonen hahaha. Så jag somnade väll lite efter 05-tiden sen upp 10:20 de var riktigt bajs väder hela dan så hugo ville inte gå ut han ville bara ligga kvar å sova.  
Hare bäst så hörs vi  ^^

Kommentera här: