21-22 Feb

Hejsan hoppsan alla glada 
Men denna dag började redan igår haha ni kommer förså va jag menade. Ju går dagen började med ett möte kl 10:00 som var efterlängtat efter mötet var klart så gick jag ner och tränade lite. Men jag slutade ungefär 30 min  tidigare pga jag skulle ringa några samtal. Så då fick jag även veta att jag skulle jobba natt tills dag på härgberget De var ganska mycket att göra igår kväll han knappt prata med min kollega känndes de som. När de var min tur att sova mina få timmar där på härgberget, men jag kunde verkligen inte sova vet ej varför, så jag tog hela vakna natt jouren. Så imorse när jag och Hugo kom hem så gick jag och la mig så jag somnade som jag ville sen så ringde min pappa mig och väckte mig kl 13:00. Perfekt ju han ju ut med Hugo käkade lunch den hade jag tvättstuga resan av eftermiddagen. Nu så ska jag diska innan jag ska se vidare på tv hare så bra så hörs vi.

Vetrinären + Huddinge C

Hejsan hoppsan alla glada
Skit va jag hade svårt att somna igår somnade runt 2-tiden imorse sen så ringde klockan imorse 06:00 för idag skulle jag å Hugo till Vetrinären bakom Heron city, för att ge vaccination (Kennel hosta). Efter de så åkte jag vidare mot Huddinge C för jag skulle hänga med pappa efter Lisa (lillasyster) hade slutat skolan så mötes vi upp. Vi käkade ute i parken i solen, när vi blev klar så gick vi hem till pappa. Vi lyssnade på musik och snackade i nån timme där ifrån så gick jag å Hugo till piff och puff efter en stund så åkte vi till Flemingsberg och handlade. Sedan tillbaka till lägenheten hängde där en stund sen åkte jag å Hugo hem. Nee nu ska jag fortsätta kolla på tv och ha de mysigt och ska försöka gå å lägga mig tidigt eftersom jag å Hugo kommer jobba natt imorgon på härgberget. Men ni får ha de så bra så höra vi trevlig kväll. 

Fre-Sön v.6

Hejsan hoppsan alla glada 
Fredag den 10/2:
Idag så åker jag och Hugo till min extra mamma vi va på Willys för veckohandla. Sendan hem äta tacos sen hjälpte jag henne att klippa klor på hennes hund. Efter middagen så svängde jag förbi pappa en snabbis för att ge han en coca-Cola grej sen hem. 
Lördag den 11/2:
Idag vaknade jag vid 10 så de var bara ute med Hugo efter frukosten så blev jag hundvakt (Daimon) åt grannen som skulle till IKEA i några timmar. Efter de så åkte jag med en annan granne till Södertälje hamn på en loppis typ men jag hittade iget men de var lika bra haha. Men jag han öven med att dammsuga lägenheten och damma. 
Söndag den 12/2:
Idag blev de sovmorgon igen skönt vid lunch tid så gick vi en långpromenad till centrum med Hugo på kanske 1timme, hem tog en fika med grannen. Efter det så åkte jag ner till Centrum ensam gör ett gympass, det tick väldigt bra.