2017 börjar dåligt

Hejsan hoppsan alla glada
På sista kvällspromenaden med Hugo så kom jag på att tänka på en sak. Att mitt år har inte börjat så himla bra, vi börjar med att va hemma i 2 veckor pga ont i ryggen så inget hunddagis för mig å Hugo. Nu denna vecka så mår jag betydligt bättre i ryggen men inte helt 100 än men tillräckligt bra för att jobba. Men nu så inser jag redan igår att jag börjar bli lite snuvig men jag körde på gym endå, eftersom jag är en frisk prick som är sällan sjuk/förkyld. Men efterklok så ångrar jag mig idag att jag gymmade igår för idag är jag förskyld känner knappt inga smacker men jag jobbar endå på hunddagiset. Nu ska jag krypa ner under täcket och fortsätta kolla på tv.
Men hare så bra så hörs vi. 

Boxning 60min + långpromenad

Hejsan hoppsan alla glada
Imorse var de upp tidtigt för jag skulle va på gymmet 09:15 för de var en gruppträning som var boxning. Det var jobbigt men de var skit kul ^^ Efter de så åkte jag hem,  men nu så ska jag och Hugo ta en långpromead senare så ska jag till grannen och fika.
Hare så bra så hörs vi. 

Andra natten på härgberget.

Hejsan hoppsan alla glada 
Det slutade med att jag jobba natt på härgberget mellan 19-07 , det var lite stökigt kväll men de var lugn och skön natt. Kom hem vid 07:30 då gick jag och la mig ställde väckarklockan på 10:00 men jag råkade stänga av väckarklockan så de slutade med att jag vaknade vid 12:45 -.- Kul det var de sista jag ville sova förlänge för jag är MVG på att vända på dygnet, så de slutade med ett jag gjorde en liten dagstur till pappa. Åt lunch och gick  en promenad  med pappa men nu är jag hemma igen ska snart ut med Hugo på sista prominaden. 
Längtar tills jag får få och sova.