P.h - Kista - Hamn

Hejsan hoppsan alla glada 
 
20/1: Vid lunch så kom P.h hem till mig så hon skulle sova över, alltid kul med lite sälskap hemma. Så innan middagen så gick vi en promenad för Hugo behövde de lite längre. Resten av kvällen så kollade vi på tv och hade de bra. 
 
22/1: Såvi tog en sovmorgon vaknade vid 09:40 vaknade P.h så efter lunchen så åkte vi vidare med Hugo. För vi mellan landande en snabbis i Huddinge innan vi åkte vidare till Hellenelund för där gick vi hem till Alex som bor i Kista. Snacka om minnen när man gick förbi Scandic hotell och Erikssson (hahaha). Väll framme hos Alex så tog vi en fika innan vi åt Tacos som middag, sedan var de film kväll va riktigt mysigt. Men de blev väldigt sent gick och la mig lite efter 04-tiden som är söndag morgon. 
 
 
23/1:  Så gick jag å Hugo gick upp kl 07:00 för Hugo behövdes rastas sedan väcka jag Alex och P.h för jag och Hugo va tvungna att åka hem. Va kanske hemma max 45min innan jag skulle åka med granen till Södertälje Hamn för att testa på Friskis och Svettis sen hem. Men jag funderar på att ta en extra dusch för att tvätta mitt tjocka hår, men hare bäst så hörs vi god natt.
 
 
 
 

Kommentera här: