Ullared 20-23/7

Hejsan hoppsan alla glada
I onsdags blev de en hel del och göra här hemma packa och fixa här hemma men även tvättstuga och fixa SL kortet. I torsdags så blev de upp tidigt för jag skulle lämna Hugo till min syster som hon skulle va hundvakt till fredag. Då skulle ES ha Hugo till söndag. Efter jag hade lämnat Hugo så åkte jag till Odenplan för att möta på P.h på hennes jobb sen vidare mot Waxholm bytta bil sen vidare mot Täby. För i fredags morse så åkte vi mot  Falkenberg  till vårt hotell Sörby naturhälsogården som var (antroposofisk). Efter vi kom fram så gjorde vi oss hemma i våra 2 rum på kvällen så åkte vi till Falkenberg C för att äta middag. 
Lördag morse så gjorde vi oss i ordning och åt frukost sen tog vi bilen till Ullared där spenaderadr vi 7 timmar för shopping och åt lunch. Direkt från Ullared så åkte vi till Vallarnas friluftsteater och kollade på Soldat Fabian bom. Buskis teatern var riktigt bra de var ju jätte trevligt och mysigt att kolla på teatern, så de blev en ganska sen middag som vi tog med oss till hotellet. P.hs och hennes kille somnade nästa direkt medans ja och Iw packade om våra shopping påsar för få plast i bagarsluckan.Söndag efter frukosten så packade vi in våra kassar väskor mm i bilen för då lämnade vi hotellet men först 2 timmar till i ullared.
När vi blev klara vid 12-tiden så åkte vi mot Stockholm eller snarare först hem till mig lämnade min påse och ryggsäck, packade om min väska till en bag åt lunch/middag hemma. Sen mot Telifonplan hämtade Hugo där ifrån lämnade vi Iw hemma hos sig. så nu ska jag sova för imorgon måndag till tisdag ska jag bara va social för på tisdag åkte jag och Hugo till Blidö (utanför Norrtälje) ska segla till söndag till Solna på familje seglig. Men hare så bra så hörs vi, när jag har kommit hem. 

Kommentera här: