Cinderella + Ken Ring

Hejsan hoppsan alla glada
Här kommer de en sammanfattning av helgens den är den roligaste helgen på väldigt länge.
I torsdags fyllde jag år  så P.h å Alex hade en överraskning åt mig vi skulle på 24timmars kryssning med Cinderella. Väll ombord så åt vi buffé middag senare på kvällen så hängse vi största delen i baren och på dansgolvet mellan 21-04 men den sista drickan tog jag vid 04:30 hahah. Sen så blev de upp tidigt för jag å P.h åt buffé brunch de var supper gott å trevligt vi satt där i ungefär i 1timme sen in i taxfree med Alex handlade lite saker. Sedan så satt vi å lyssnade på musik men tog en återställerm de var den resan. Där efter så åker jag å P.h hem till henne i Täby tog en lugn kväll med thaimat och kollade på 2 filmer men de blev rätt tidigt i säng.
Där i söndags  så skulle jag möta Lisa (min syster) på TC för hon å jag skulle åka ut till Vällingby för att gå på en konsert i s:t Thomas kyrka kl 16:00 för att se Ken ring. Konsert va galet bra men skit va tiden gick för fort  vips så va konserten slut för då åker vi vidigare till Telifonplan hem till min extra mamma å hämtade Hugo, Hugo hade varit hos min extra mamma hela helgen.
 
 
Därefter så åkte vi hem till mig vi hade de supper trevligt men vi spelade kort hos grannen en stund sedan gick vi å la oss sent.  Men idag så hade vi en riktigt chill  dag sovmorgon och  allmänt slappdag men sedan åkte vi för Lisa skulle jobba men jag å Hugo skulle på den sista måndagskvällen för den sista säsong, med min postengubben.  Där va de en ganska bra sammanfattning av dom senaste dagarna. nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis sen kolla på tv. Hare bra så hörs vi. 

Kommentera här: