Alarmet

Jag å Hugo gick förbi ett ställe påväg hem från en promenaden vid 18-tiden då hörde jag ett alarm.  Gick en omväg hem för de lät för högt en stund senare så skulle jag ensam till 2 affärer. Då fortsatte å alarmet låta å blinka så jag ringde 118800 för att få ett nummer till G4s som vaktar där i huset.

1a samtalet var jag vid larmet. Då sa dom vi ska skicka ut en bil (18:40) 

2a gången var jag vid alarmet. Då sa dom vi ska ringa företaget som är i huset (20:30) 

3e gången var jag vid larmet men då sa jag att: Förlåt men jag börjar bli riktigt irriterad på larmet jag ska upp tidigt sen har jag ett litet barn vi vill sova för de är måndag imorgon sen bor jag vid larmet. Då sa dom nej de tillhör inte G4s längre så jag kopplar dig till den nya vaktbolaget. Så jag kom fram då sa han vi ska skicka en bil -.- (21:50) 

23:00 var på takterrassen då hade alarmet slutat Gud va skönt äntligen.

Varför måste man lugna för de ska hända något? Varför kunde inte G4s säga de redan vid första samtalet att de tillhör ett annat vaktbolag ? Och varför har ni kvar eran skylt att ni vaktar där i huset när dom har byttit vaktbolag? Då skulle jag slippa ljuga och bli irriterad, ville bara att alarmet skulle sluta gå efter X antal timmar de är väll förståligt ?

Kommentera här: