Arbetsdag i stallet + Es

Hejsan hoppsan alla glada snarare tack å god natt
Här kommer de en kortfattad inlägg va jag har gjort idag. Morgonpromenad med Hugo från mig till Carina på 20min, 6-7 timmar arbetsdag i stallet, hem en snabbis sen vidare till Es spelade (Vildakatten). 21.800 steg än så länge men jag är inte hemma än men snart så, då ska jag ner i källaren å leta efter en mobilladdare. Känner mig helt slut i fötterna, huvudet vill bara sova nu nu nu .
 
 

Stallet sen hem till Carina

Hejsan hoppsan alla glada
I eftermiddags så kom min extra mamma å hämtade mig som vanligt straxt efter 16-tiden för jag följde med henne till stallet. De är så kul å bo så centralt som jag gör nu igenförelse med va jag gjorde innan, så man kan göra mera på kvällarna som man inte gjorde innan. Så väll i stallet så gav vi hästarna och katten Ville mat, bött vatten osv innan Carina (min extra mamma) skulle rida Rökvid. Men efter allt i stallet var klart så följde jag med henne hem kollade på 1 avsnitt på nån serier innan jag åkte hem. Så jag kom nyss hem men jag ska försöka gå å lägga mig tidigare än va jag brukar hahaha, för imorgon så ska jag upp tidigt dvs 08:00.
Men hare så bra så hörs vi. 

Lämnade tillbaka nycklarna

Hejsan hoppsan alla glada
Vaknade som vanligt vid 9-tiden gjorde mig i ordning rastade Hugo. Så i några timmar så gjorde jag inget speciellt hemma tog mest lugnt, tills klockan blev 14:00 för då gick jag upp på tak terassen. Där blev de en invigning med tårta och cider mumms hängde där i nån timme tills klockan blev 15 för då gick jag till in lägenhet bytte kläder och mattade Hugo för vid 16-tiden. Så kom min extra mamma för vi skulle dra till stallet där gjorde vi allt möjligt men hon red inte i kväll efter i blev klar där så åkte vi till Södertälje. Hämtade dom sista grejorNa i min gammla lägenhet och lämnade tillbaka mina nycklar osv. Så jag fick lift hem Så i kväll så har jag mest taggit de lugnt, nu ska jag fortsätta kolla på paradis hotell hare bäst på hörs vi.